N-VA Pepingen deelt ijsjes uit op 11 juli

Op 10 juli 2023

De Vlaamse feestdag zal dit jaar op verfrissende manier kunnen gevierd worden zeg N-VA gemeenteraadslid Gerda Claeys. Inwoners van Pepingen die hun Vlaamse leeuw uithangen op deze dag, worden beloond met een cadeaubon voor gratis ijsjes van een Pepingse handelaar.

We vergeten als Vlaming om fier te zijn op onze Vlaamse identiteit en onze feestdag te vieren in de gemeenschap van Pepingen. Door het tonen van de Vlaamse leeuw wordt er niet alleen respect getoond voor onze cultuur en geschiedenis, maar ook solidariteit met andere Vlamingen.

De inwoners van Pepingen kunnen op 11 juli hun steun aan Vlaanderen laten zien door de Vlaamse leeuw uit te hangen aan hun woning, in hun tuin of zelfs op hun auto. Deze symbolische daad wordt beloond met een cadeaubon waarmee ze kunnen genieten van heerlijke ijsjes bij een lokale handelaar.

N-VA Pepingen heeft ervoor gekozen om samen te werken met een plaatselijke ijsverkoper om zo ook de lokale economie te steunen. Door het uitdelen van cadeaubonnen worden niet alleen de inwoners beloond, maar ook lokale ondernemers gestimuleerd.

De keuze voor ijsjes als beloning is bewust gemaakt zodat jong en oud er van kunnen genieten. Het is een verfrissende traktatie die perfect past bij de feestelijke sfeer van 11 juli.

Met deze actie hoopt N-VA Pepingen niet alleen de Vlaamse identiteit te versterken, maar ook de gemeenschapszin in Pepingen te vergroten. Door samen te komen en op een positieve manier uiting te geven aan onze Vlaamse trots, wordt er verbondenheid gecreëerd tussen de inwoners.

Deze actie is toegankelijk voor alle inwoners van Pepingen, ongeacht hun politieke voorkeur. N-VA Pepingen wil met deze actie juist een brug slaan tussen verschillende politieke overtuigingen en mensen verbinden op basis van culturele waarden.

N-VA Pepingen nodigt alle inwoners van Pepingen uit om deel te nemen aan deze speciale dag vol festiviteiten. Of je nu supporter bent van N-VA of niet, iedereen is welkom om mee te doen en te genieten van de Vlaamse gezelligheid.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is